Om oss

Softkey.se är en del av Pryltokig som grundades hösten år 2009.
Sedan dess har vi rört oss inom diverse områden inom hemelektronikområdet.

När en beställning och betalning är genomförd levereras produkt-/licensnyckeln direkt genom en automatiserad process, för att säkerställa så snabb leverans som möjligt.

Vår affärsidé är att erbjuda Sveriges bästa service när det gäller installationshjälp av de licens- och produktnycklar som vi säljer. Vi försäkrar oss om att kunna erbjuda en sådan kvalitativ service genom att enbart sälja ett visst antal licensnycklar per dag, för att kunna ge bästa support till kunder som har köpt dessa licensnycklar.

Om en produkt är “Slut i lager” någon dag beror det på att försäljningskvoten för just den produkten är nådd för just den dagen, vänligen återkom nästa dag för att finna ett påfyllt lager.

Vi har genom åren sett flertalet återförsäljare av licens-/produktnycklar som erbjudit, rent ut sagt, förfärlig support.
Vissa återförsäljare ignorerar kunderna efter att beställningen är genomförd och nyckeln levererad, vi såg ett behov på marknaden för en leverantör som tar hand om sina kunder både innan och efter genomfört köp.

Du som kund ska vara helt nöjd med ditt köp när din mjukvara, som du köpt genom oss, är installerad och aktiverad.

Vi innehar självklart F-skattsedel.

Pryltokig Logotyp